dimecres, 10 de febrer de 2010

Botiga Rebost d'en Triadó

La Botiga Rebost d'en Triadó (Rector Triadó, 8, entre Consell de Cent i Creu Coberta, Barcelona) forma part de la Xarxa de Consum Solidari (XCS), una associació que des de l’any 1996 treballa a Catalunya en l’àmbit del comerç just i el consum responsable. Parteixen d’una visió integral del comerç just que engloba tot el cicle d’un producte, des de la seva producció fins a la seva comercialització a casa nostra.

Defensen un comerç just amb una voluntat de transformació radical del sistema, que pagui un preu digne al productor, que respecti el medi ambient, els drets de les dones i que subministri aliments sans i adequats culturalment. Consideren que els productors i els consumidors han de ser els que decideixin quins aliments produir. En definitiva, defensen el dret a la sobirania alimentària dels pobles enfront l’actual control de la cadena alimentària per part de les transnacionals agroalimentàries i les grans cadenes de distribució. Des de la XCS treballen el comerç just i el consum responsable des de diferents àmbits com la cooperació al desenvolupament; la sensibilització i l’acció crítica; el turisme responsable; la comercialització de productes; i la venda en botigues i cooperatives ecològiques i de comerç just.

Botigues i grups de consum ecològics i de comerç just. Els principis del comerç just i de l’agricultura ecològica també s’han d’aplicar a casa nostra. Per aquest motiu, promouen una xarxa de botigues i cooperatives de consumidors de productes ecològics i de comerç just, en base els circuits curts de comercialització i la presa de consciència del consumidor. A les seves botigues hi podeu trobar productes d’alimentació, artesanies, llibres i materials dels moviments socials catalans. En aquests moments, disposen de punts de venda i grups de consum als districtes de Ciutat Vella, Eixample, Sant Antoni i Gràcia a Barcelona i al barri de Santa Eulàlia a l’Hospitalet. [llegir-ne més]

Més dades de la Botiga Rebost d'en Triadó
Rector Triadó, 8 (entre Consell de Cent i Creu Coberta) - 08014 Barcelona
Correu-e: grupsdeconsum [arroba] xarxaconsum.org
Tels. 935 181 071 o 691 326 991. Tel. botiga: 93 325 72 72 
Dies i horaris de recollida de les comandes:Dimecres (tarda): 18h a 21h
Dijous i divendres (matí i tarda): 9h a 14h i 18h a 21h
Horaris d'atenció al públic de la botiga:Matins (dimarts a dissabte): 9h a 14h (dilluns matí tancat)
Tardes (dilluns a dissabte): 18h a 21h
Diumenges i festius: 9h a 15h 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada